Tűzterek


Tűzterek

Tűzterek

Nézze meg portfóliónkat.

Egyedi kandalló ajtók

Egyedi kandalló ajtók

Nézze meg portfóliónkat.


Tűzterek

Egyedi kandalló ajtók a stílusos kandallóhoz!

Kandallóval nem csupán kellemes meleget lehet a hideg szobákban teremteni, hanem az otthonunkat is dekoratívabbá lehet velük tenni. A kandallók színes választéka kapható, de akár egyedi megrendelésre is készíttethetünk tűzteret, sőt egyedi kandalló ajtót is. A kandalló minden porcikája egyedi lehet, ha úgy szeretnénk.

A kandalló ajtó különösen alkalmas arra, hogy díszítő funkciója legyen. Amellett, hogy a tűz és a füst kontrollálásában vehetjük hasznát, egyúttal a kandalló ajtó a tűzteret, a kandallót is díszíti. Az egyedileg elkészített kandalló testet egyedi kandalló ajtóval is ki lehet egészíteni.

Amennyiben Önnek szüksége van ilyen kandalló kiegészítőre, keressen minket bizalommal és rendeljen egyedi kandalló ajtó készítést! Az egyedi kandalló ajtót minden esetben a megrendelők kívánságai alapján tervezzük és kivitelezzük, annak érdekében, hogy az valóban megfeleljen minden elvárásnak. A tökéletes munka érdekében a kandallót is felmérjük és a méretek, jellemzők és típusok alapján tervezzük meg az új, egyedi kandalló ajtót.

Miért lehet előnyös választás egyedi kandalló ajtót rendelni? Egy ilyen kiegészítő még inkább ki tudja emelni a kandalló saját stílusát és hozzátesz a teljes megjelenéséhez. Az eredeti stílushoz illő és aprólékosan megtervezett kiegészítővel a kandalló elnyeri végső formáját és kinézetét, ami a helyiséget is esztétikusabbá teszi, ahol a kandalló található. Mivel egyáltalán nem tucat termékről van szó, egy egyedi megrendelésre készített kandalló ajtóból nincsen még egy ugyanolyan. A csapatunk szakavatott mesterekből áll, akik tapasztaltak a kovácsoltvas megmunkálásában. Az eredmény pedig magáért beszél, ezt számos, elégedett ügyfél is tanúsítani tudja. A minőségi anyagok, a kifinomult megmunkálás, a tartós termékek évekre, évtizedekre szólnak, akárcsak a kandalló maga.

Rendeljen tőlünk ilyen terméket a kandallójához! Lépjen kapcsolatba csapatunkkal a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén és kérjen személyre szabott árajánlatot! Hamarosan elkészítjük Önnek a kandallójára tervezett egyedi kandalló ajtót!

Denke Kandalló

Kandalló választékunkban valamennyi stílus megtalálható, legyen szó a szépen díszített klasszikus típusokról, vagy a letisztultan elegáns, modern tűzterekről. Egyedileg tervezett és kivitelezett kandallóinkkal maximálisan az Ön elképzeléseihez igazodunk! A kandallóépítés teljes folyamatát - tervezéstől beépítésig - csapatunk saját kézben meg tudja oldani!

Kovácsoltvas termékek

A kovácsoltvas termékek ma reneszánszunkat élik, újra hódít eme míves mesterség és az általa kínált szép, nemes anyagból készült megoldások minden téren. A kovácsoltvas termékek közül napjainkban is a két legkeresettebb termékkör a kovácsoltvas kerítés és kovácsoltvas rács, amelyek dekoratív, ám stabil és megbízható védelmet jelentenek az otthon számára.

Elérhetőség

Denke Kandalló –
Denke Gábor Miklós EV.SEO: PAGNET BT.