Letöltések


Letöltési lehetőséget biztosítunk minden érdeklődő részére, a következő témákban, mind az új kandalló építéséhez, mind a már meglévő használatához.

Ez a lehetőség most még szabadon elérhető, a későbbiekben csak regisztrált látogatók vehetik igénybe ezen szolgáltatásunkat.

 1. Használati utasítások
  1. Zárt tűzterű DENKE kandalló használati utasítása
  2. Nyílt tűzterű DENKE kandalló használati utasítása
 2. Jellemző tűzterek rajza és beépítési fő méretei, a jellemző beépítési megoldásokkal, burkolattal és azok főbb méreteivel:
  1. DK1 típusú hő légfűtő betét
  2. DK2 típusú hő légfűtő betét
  3. DK3 típusú hő légfűtő betét
  4. DK4 típusú hő légfűtő betét
  5. DK3SP feltolós hő légfűtő betét
  6. DKSP egyéb feltolós hő légfűtő betét

A tervek megjelenítéséhez szükség van az Adobe Acrobat Reader programra. Ha nem rendelkezik vele, ide kattintva letöltheti.

Denke Kandalló

Kandalló választékunkban valamennyi stílus megtalálható, legyen szó a szépen díszített klasszikus típusokról, vagy a letisztultan elegáns, modern tűzterekről. Egyedileg tervezett és kivitelezett kandallóinkkal maximálisan az Ön elképzeléseihez igazodunk! A kandallóépítés teljes folyamatát - tervezéstől beépítésig - csapatunk saját kézben meg tudja oldani!

Kovácsoltvas termékek

A kovácsoltvas termékek ma reneszánszunkat élik, újra hódít eme míves mesterség és az általa kínált szép, nemes anyagból készült megoldások minden téren. A kovácsoltvas termékek közül napjainkban is a két legkeresettebb termékkör a kovácsoltvas kerítés és kovácsoltvas rács, amelyek dekoratív, ám stabil és megbízható védelmet jelentenek az otthon számára.

Elérhetőség

Denke Kandalló –
Denke Gábor Miklós EV.