Kovácsoltvas termékek


A kovácsoltvas termékek napjainkban újra hódítanak, és növekvő népszerűségnek örvendenek minden téren. Kovácsoltvasból készülhet bútor, dísztárgy, kapu, ablak- és ajtórács, és gyakorlatilag bármi - a lehetőségeknek csak a fantázia szab határt az alkalmazás terén.

Kovácsoltvas termékek az Ön egyedi igényeihez igazodva

Amennyiben van kész ötlete, papíron megrajzolt terve alapján megvalósítjuk azt, illetve elmondása alapján elkészítjük az Ön által megálmodott kovácsoltvas termékek tervrajzait, majd kivitelezzük azokat. Vállaljuk korabeli tárgyak restaurálását illetve korhű másolataik elkészítését, de a modern lakások és kertek, üzlethelyiségek, stb. stílusához illeszkedő kovácsoltvas termékek kivitelezésében is készséggel állunk rendelkezésére.

Kovácsoltvas rácsok

Kovácsoltvas rács ablakra, ajtóra

A kovácsoltvas termékek közül kiviteli nagyság szerint az ablak- és ajtórácsok alkotják a legkisebb méretű csoportot, ugyanakkor az ablakrácsok készítése az egyik legszélesebb körben igényelt szolgáltatásunk.

A kovácsoltvas rács elsődleges szerepe a védelem, a betörésbiztonság megteremtése, ami az erős, stabil vasszerkezet révén meg is valósul. Azonban a kovácsoltvas rács nemcsak otthonát és értékeit óvja, hanem egyben díszként is funkcionál. A hagyományos biztonsági rácsokkal szemben a kovácsoltvas rács szép és esztétikus megjelenésű, nem olyan rideg és ormótlan kialakítású, ugyanakkor maximálisan ellátja elsődleges szerepét is.

A kovácsoltvas rács felhasználási területei

Bár legtöbben ajtóra, ablakra kérik tőlünk kovácsoltvas rács készítését, e termék jóval sokoldalúbb felhasználási lehetőséggel bírnak a kovácsoltvas termékek:.

  • kovácsoltvas rács felfuttató: növények felfuttatására, házfalra szerelt vagy önálló, szobai kivitelben
  • kovácsoltvas rács lugas: készülhet az egész lugas kovácsoltvas rács szerkezettel, vagy akár kombináltan, rácsbetétekkel (pl. faszerkezetbe foglaltan)
  • kovácsoltvas rács térelválasztó: bel- és kültérre alkalmazható térelválasztók, pl. éttermekben igen dekoratív, de lakásban is kiváló megoldás lehet
  • kovácsoltvas ablakrács: az egysíkú, szögletes formától az íves formákig bármilyen kivitelben
  • kovácsoltvas ajtórács: akár az ajtó anyagába épített, akár az ajtó elé felszerelhető formában
  • kovácsoltvas rács elem ketrechez, kennelhez, polchoz, egyedi bútorhoz, stb.: igény szerint különálló elemeket is készítünk bármihez a megadott méretben és formában

Bármely ötletre nyitottak vagyunk, forduljon hozzánk kérdéseivel, elképzeléseivel nyugodtan!

Nézze meg portfóliónkat.

Kovácsoltvas kerítések, kovácsoltvas korlátok

Kovácsoltvas kerítés, korlát

A kovácsoltvas kerítések és korlátok, erkélykorlátok az esztétikum mellett szintén a védelmet és biztonságot hivatottak szolgálni.

A vaskovácsolás kialakulása és ezzel a kovácsoltvas kerítés és kapu alkalmazása is évszázadokra nyúlik vissza, azonban a kovácsoltvas kerítés mívesebb, díszesebb formája csak az 1700-1800-as évektől kezdett terjedni. A módosabb rétegek igényei természetesen meghaladták azt az egyszerű elvárást, amely a kovácsoltvas kerítés alapvető jellemzője a biztonság és időtállóság terén - számukra az esztétikum, a szépség is fontos volt. Ennek köszönhetően a jó kovácsmester keze alól olyan gyönyörű, művészi kovácsoltvas kerítés kellett, hogy kikerüljön, amely minden tekintetben megállta helyét akár egy kastély környezetének határoló elemeként és bejárataként is.

Míg a kovácsoltvas kerítés és egyéb termékek kifinomult szépsége korábban a gazdagok kiváltságának számított, addig napjainkra már bárki számára elérhetővé vált ez a lehetőség.

Kovácsoltvas kerítés gyártása

Cégünk többéves tapasztalattal rendelkezik a kovácsoltvas kerítés tervezése és gyártása terén. Kovácsoltvas kerítéseink impozáns megjelenésű, aprólékosan kidolgozott munkák egytől-egyig. Amennyiben Ön kovácsoltvas kerítés vagy kapu készíttetésén gondolkozik, forduljon hozzánk bizalommal - elképzeléseihez teljes mértékben igazodva vállaljuk a megálmodott kovácsoltvas kerítés és kapu, vagy bármely egyéb termék kivitelezését.

Nézze meg portfóliónkat.

Kapuk kovácsoltvasból

Kovácsoltvas kapu

A míves, impozáns kapuk készítése az egyik legszebb feladat számunkra, hiszen - különösen nagyobb méretű kapuk esetén - itt érvényesül leginkább a szakmai tudás és tapasztalat fontossága a kivitelezésben a részünkről a kovácsoltvas kapu teknikát illetően.

Nézze meg portfóliónkat.

Kovácsoltvas lépcső korlátok

Lépcsőkorlátok

A lépcsőkorlátok készítésénél a köríves formáktól kezdve a szögletes, egyenes vonalvezetésig bármilyen egyedi mintázat, motívum kialakítása lehetséges, akárcsak a többi kovácsoltvas termék esetében, ezáltal egyedivé, különleges hangulatúvá varázsolható bármely lépcsőház.

Nézze meg portfóliónkat.

Egyedi kovácsoltvas termékek

Egyedi kovácsoltvas termékek

A standard kovácsoltvas termékek mellett bármely egyedi elképzelés kivitelezését készséggel vállaljuk, bútoroktól kezdve a dísztárgyakon át egészen a cégérek, címerek vagy épp kulcstartók, függönykarnisok, stb. elkészítéséig.

Nézze meg portfóliónkat.

Kovácsoltvas termékek egyedi kivitelezésben is!

Kovácsoltvas termékek egyedi kivitelezésben is!

A kovácsoltvas nem véletlenül képezi már nagyon régóta a belterek és külterek díszítésének egyik jól bevált alapanyagát. Évszázadokra visszanyúlóan találunk példákat arra, hogy a kovácsoltvas mennyire dekoratív, sokoldalú és időtálló anyag, amiből nem mellékesen gyönyörű formák, alakzatok készíthetőek el.

Cégünk is ilyen kovácsoltvas termékeket kínál a vásárlóinak, megőrizve azok időtállóságát, de a modern idők igényeihez szabva azokat. A standard termékek gyártása mellett azokra is gondoltunk, akik teljesen egyedi kovácsoltvas termékeket szeretnének vásárolni, így lehetőséget biztosítunk ilyen jellegű kiegészítők megrendelésére is.

A kovácsoltvasból szinte minden elkészíthető, mert jól formálható anyag, amiből finom mintázatok, kecses alakzatok is képesek megszületni. Egy szép díszítő sor a teraszra, elegáns lépcsőkorlát az emeletre vezető lépcső mentén, egy virágrács a kertbe, vagy egy díszes előtető szegély az ajtó fölé? Ön megálmodja, mi pedig elkészítjük!

Ha felkeltettük érdeklődését, rendeljen kovácsoltvas termékeket tőlünk, és lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén személyre szabott árajánlatért!

Nézze meg portfóliónkat.

Denke Kandalló

Kandalló választékunkban valamennyi stílus megtalálható, de kovácsoltvas kapu, kovácsoltvas rács és kerti grill is szóba jöhet, ámbár legyen szó a szépen díszített klasszikus típusokról, vagy a letisztultan elegáns, modern tűzterekről. Egyedileg tervezett és kivitelezett kandallóinkkal maximálisan az Ön elképzeléseihez igazodunk! A kandallóépítés teljes folyamatát - tervezéstől beépítésig - csapatunk saját kézben meg tudja oldani!

Kovácsoltvas termékek

A kovácsoltvas termékek ma reneszánszunkat élik, újra hódít eme míves mesterség és az általa kínált szép, nemes anyagból készült megoldások minden téren. A kovácsoltvas termékek közül napjainkban is a két legkeresettebb termékkör a kovácsoltvas kerítés és kovácsoltvas rács, amelyek dekoratív, ám stabil és megbízható védelmet jelentenek az otthon számára.

Elérhetőség

Denke Kandalló –
Denke Gábor Miklós EV.SEO munkálatok elvégzését a: PAGNET BT. végzi el.