Kerti grillek, kemencék


Szép és időtálló kerti grillek építése megfizethető áron, teljes körű kivitelezéssel! Kerti grill és kerti pult építése bontott téglából, mészkő fedlapokkal és elemekkel, kovácsoltvas zsanéros ajtókkal! Ezenkívül cégünk vállalja olcsó, gyönyörű és minőségi kandallók építését és teljes körű kivitelezését.

A kerti grillről általánosságban

A szabadban, a családdal, barátokkal eltöltött idő elengedhetetlen kelléke a kellemes kikapcsolódást nyújtó és egyre divatosabbá váló kerti grill.

A kerti grillezés nemcsak kellemesen eltöltött közös családi-baráti program, hanem egyben változatosság is a konyhai sütés-főzés után.

A kerti sütés talán legfontosabb tényezője jó időzítés. A legideálisabb időpont a késő délután, hosszú ideig kint lehet maradni a sütés után is beszélgetni.

A kerti grill felépítése

A kerti grillezőt nem érdemes hagyományos téglából építeni, mert nem bírja sokáig, valamint a grillező belső felületét érdemes samott téglával bélelni,és lehetőleg télire védetté tenni! Valamint érdemes megtervezni nem csak a külsejét, hanem a füst útját is, mert könnyen a grillező arcába mehet, ha túl magas a tűztér.

Különféle kerti grillek

Különféle kerti grillek

Nézze meg portfóliónkat.

Kemencék

Kemencék

Nézze meg portfóliónkat.

Néhány jó tanács kerti grillezéshez

Füstölt húst, lehetőleg ne grillezzünk, mert a magas hő hatására rákkeltő nitrozamin vegyületek keletkeznek! A sovány hús (pl. csirkemell, pulykamell) erős hő hatására hirtelen kiszárad és rágós lesz. A húsokat, halakat fogóval, vagy sütőlapáttal fogjuk meg, ne pedig villával. A húsokat felszeletelve fűszerezzük, olajozzuk be. Figyeljünk arra, hogy ne sózzuk meg grillezés előtt a húst, mert a só elvonja a nedvességet a húsból, csak miután a hús elkészült, azután sózzuk meg.

Denke Kandalló

Kandalló választékunkban valamennyi stílus megtalálható, de kovácsoltvas kapu, kovácsoltvas rács és kerti grill is szóba jöhet, ámbár legyen szó a szépen díszített klasszikus típusokról, vagy a letisztultan elegáns, modern tűzterekről. Egyedileg tervezett és kivitelezett kandallóinkkal maximálisan az Ön elképzeléseihez igazodunk! A kandallóépítés teljes folyamatát - tervezéstől beépítésig - csapatunk saját kézben meg tudja oldani!

Kovácsoltvas termékek

A kovácsoltvas termékek ma reneszánszunkat élik, újra hódít eme míves mesterség és az általa kínált szép, nemes anyagból készült megoldások minden téren. A kovácsoltvas termékek közül napjainkban is a két legkeresettebb termékkör a kovácsoltvas kerítés és kovácsoltvas rács, amelyek dekoratív, ám stabil és megbízható védelmet jelentenek az otthon számára.

Elérhetőség

Denke Kandalló –
Denke Gábor Miklós EV.