Kandalló referenciák


A weboldalunk látogatottsága miatt döntöttünk úgy, hogy a Denke Kandalló referencia munkáit közzétesszük 3 havonta. Reméljük, hogy az általunk elvégzett munkák felkeltik az érdeklődési körüket a kandallók irányába.

A kandallók munkálatainak első része

Fekete tömbkandalló

Fekete tömbkandalló

A fekete tömb kandalló egy vadászházban történt meg. Ennél a munkánál a feltolható ajtós tűztérrel bővítettük a terméket a kivitelezési munkálatok során. Az egyedi méretet megbeszélés alapján végeztük el. A termékek bemutatását minden hónapban megtesszük az Önök érdekében.


Extra Nagyméretű nyitott kandalló

Extra nagyméretű kandalló

Ez a munkánk speciális megbízatás alapján jött létre. Az extra nagyméretű kandalló, amit elkészítettünk nyitott tűztérrel, vörösrézlemez burkolattal van ellátva. Az itt lévő munkálatot igen sok időn keresztül készítettük, ami látszik magán a terméken is a fenti méretének köszönhetően. Maga a kinézete igen szépre sikeredett.


Tömbősített kőburkolatu 2 oldalas

Kétoldalú

A kétoldalú termékünk egyedi megrendelés alapján készült el, tömbösített kőburkolattal ellátva. Az ajtaja nyitható, a kétoldali üveg lehetővé teszi, hogy a szoba bármely részében élvezhető a tűz.


Denke Kandalló

Kandalló választékunkban valamennyi stílus megtalálható, de kovácsoltvas kapu, kovácsoltvas rács és kerti grill is szóba jöhet, ámbár legyen szó a szépen díszített klasszikus típusokról, vagy a letisztultan elegáns, modern tűzterekről. Egyedileg tervezett és kivitelezett kandallóinkkal maximálisan az Ön elképzeléseihez igazodunk! A kandallóépítés teljes folyamatát - tervezéstől beépítésig - csapatunk saját kézben meg tudja oldani!

Kovácsoltvas termékek

A kovácsoltvas termékek ma reneszánszunkat élik, újra hódít eme míves mesterség és az általa kínált szép, nemes anyagból készült megoldások minden téren. A kovácsoltvas termékek közül napjainkban is a két legkeresettebb termékkör a kovácsoltvas kerítés és kovácsoltvas rács, amelyek dekoratív, ám stabil és megbízható védelmet jelentenek az otthon számára.

Elérhetőség

Denke Kandalló –
Denke Gábor Miklós EV.

 • Bemutatóterem és iroda:
  1181 Budapest
  Reviczky Gyula utca 70.
 • Tel.: (megváltozott!)
  +36(1) 630 8807
 • Mobil:
  +36(20) 935 3806
 • Email:
  denkekandallo@denkekandallo.hu
 • Műhely:
  1184 Budapest
  Jegenye fasor 15/a.