Anyagválaszték


A kandalló formájában, anyagában és színében illeszkedik a környezetéhez.

Rusztikus környezetben a homokkő, sprengelt, vagy homokfújt mészkő, tégla, vagy Terranova nemesvakolatú burkolat illeszkedik, míg a polgári otthonok világában a nemesebb anyagok - márvány, mészkő, gránit, vagy fa, burkolatok - nemesebb megmunkálással öltenek formát. Az alkalmazott burkolattól függetlenül a tűztér előtti felületet célszerű tisztán tartható fényezett kőből készíteni.

Erőteljes tendencia figyelhető meg abban, hogy a kastélyok, villák és kúriák újból elfoglalják eredeti szerepüket. A széttagolt, leválasztott lakások felszámolásával ezeket az épületeket eredeti szépségükben, de lényegesen magasabb minőségi színvonalon építik újjá. Itt kapnak kiemelt szerepet a nagy méretű terekhez igazodó ódon hangulatú kandallók felújítása, illetve újként való felépítése elsősorban homokfújt, öregített mészkőből, vagy homokkőből. Ebben a hagyományokra alapozva nagy gyakorlattal rendelkezik cégünk.

Az utóbbi időben a faburkolatú kandallók reneszánszukat élik; faragott, vagy egyszerűbb vonalaikkal, a márványtól lágyabb, melegebb hangulat kölcsönzői, amellyel jól illeszkednek a különböző stílusú bútorok hangulatához. Belső terük kellően hőszigetelt, tűzvédelmi szempontból teljesen biztonságosak.

Azokon a helyeken, ahol kényelmetlen a tüzifa behordása -belvárosi emeleti lakások- vagy kicsi a rendelkezésre álló kémény, lehetőség van a fatüzelésű kandallókkal azonos megjelenésű, kerámia fákon át történő gázfűtéses megoldás. Ebben az esetben a jó minőségű FABER holland gázbetéteket használjuk.

Ha semmilyen kandalló égéstermék elvezetés nem oldható meg, még mindig nagyon jó minőségű elektromos kandalló építhető, a valódi fatüzelés hangulatát adva vissza, különösen, ha a betét elé egy klasszikus stílúsú osztott mária üveges ajtót helyezünk.

 

 

Denke Kandalló

Kandalló választékunkban valamennyi stílus megtalálható, legyen szó a szépen díszített klasszikus típusokról, vagy a letisztultan elegáns, modern tűzterekről. Egyedileg tervezett és kivitelezett kandallóinkkal maximálisan az Ön elképzeléseihez igazodunk! A kandallóépítés teljes folyamatát - tervezéstől beépítésig - csapatunk saját kézben meg tudja oldani!

Kovácsoltvas termékek

A kovácsoltvas termékek ma reneszánszunkat élik, újra hódít eme míves mesterség és az általa kínált szép, nemes anyagból készült megoldások minden téren. A kovácsoltvas termékek közül napjainkban is a két legkeresettebb termékkör a kovácsoltvas kerítés és kovácsoltvas rács, amelyek dekoratív, ám stabil és megbízható védelmet jelentenek az otthon számára.

Elérhetőség

Denke Kandalló –
Denke Gábor Miklós EV.SEO munkálatok elvégzését a: PAGNET BT. végzi el.